VILKÅR OG BETINGELSER

Vi gjør vårt beste for at produktspesifikasjonene på siden vår skal stemme med produktet. Men av og til skjer det forandringer fra produsenten eller at vi bytter produsent. Dersom du mottar et produkt som er feil eller defekt, har du selvfølgelig full returrett så lenge det ikke skyldes skade under transport eller feil bruk. Returer skal IKKE sendes i oppkrav til oss. Returer som sendes i oppkrav vil ikke bli hentet ut med mindre annet er avtalt. Retten til reklamasjon følger kjøpslovens frister.

Ikke send varer i retur uten å ta kontakt med oss via vårt returskjema først.

Vi fraskriver oss ansvar for feilkonsekvens. Om defekt på en vare fra Din Dronebutikk fører til skader på andre produkter eller gjenstander, vil vi kun erstatte det defekte produktet.

Vi tar forbehold om utsolgte varer og skrivefeil i alle beskrivelser og priser. Priser kan bli endret med tanke på valuta-kurser eller andre forhold. Tilbud gjelder til de taes bort fra websiden. 

Med i din forsendelse ligger det en plukkliste. Selve fakturaen får du tilsendt på din registrerte e-post i PDF-format i det pakken sendes fra oss. Faktura er også tilgjengelig via “Min konto” i vår webshop, og du kan få fakturakopi tilsendt om du kontakter oss på mail. 

Vi tilbyr flere ulike betalingsløsninger. Mest brukt er kortbetaling som vi tilbyr via betalingsløsning fra Klarna. Klarna har skreddersydde betalingsløsninger for netthandel og gir deg muligheten å betale med faktura etter varene er mottatt, eller du kan velge avbetaling.

Brukeren er selv ansvarlig for bruken av varer kjøpt hos Din Dronebutikk og plikter selv å innhente de nødvendige opplysninger og tilegne seg de nødvendige kunnskaper og ferdigheter for sikker og ansvarlig bruk av våre produkter. Ved kjøp av lithium batterier (li-po og li-ion) bekrefter man at man har lest og forstått brukerveiledningen, og at Din Dronebutikk ikke er ansvarlig for bruken og konsekvenser av dette.

Din Dronebutikk tar ditt personvern på alvor! Les våre rettningslinjer for personvern her.